Naast de aanleg van nieuwe binnen- en buitenbodems zorgt Wetering Bodemtechniek ook voor de renovatie en onderhoud van uw huidige paardenbodem. Ook kunt u bij ons terecht voor het verfraaien of verbeteren van uw huidige rijbak.

Naast aanleg of renovatie wilt u uw bodem natuurlijk zo lang mogelijk goed houden. U kunt zelf veel doen door de mest, plantenresten en onkruid zo snel mogelijk te verwijderen. Ook uw bodem regelmatig vlakken is een goed idee. Voor grote onderhoudsbeurten kunt u bij ons terecht. Wij bekijken dan bijvoorbeeld de dikte van de toplaag en vullen deze zo nodig bij. We spuiten de drainage door, repareren zo nodig de afrastering en egaliseren en/of profileren de bodem.

Om de bak in zijn goede staat te behouden is klein onderhoud belangrijk. U kunt zelf zorgen voor het verwijderen van de onkruid en uitwerpselen, u kunt de hoefslag rechtmaken met een kanttrekker en u kunt regelmatig uw bodem slepen.

Aanvullende diensten

Naast de aanleg van nieuwe binnen- en buitenbodems zorgt Wetering Bodemtechniek ook voor de renovatie en onderhoud van uw huidige paardenbodem.

Renovatie

Onderhoud

Afwerking

What do you want to do ?

New mail

Neem contact met ons op!

Klik hier