Hans van de Wetering

Hans van de Wetering

Hans van de Wetering zit al meer dan veertig jaar in het vak – of zoals hij zelf zegt: “tussen het zand en de klei”. Hij is eigenaar van Wetering en dochterbedrijf Wetering Bodemtechniek en heeft inmiddels een berg aan kennis opgebouwd over verschillende grondsoorten. Hierdoor kon hij zelf de toplaag van Wetering Bodemtechniek ontwikkelen, “Daarbij heb ik gekeken naar specifieke types zand die goed bij de geopadvlokken passen, zodat de uitwerking optimaal is.”

Samen met zijn dochter Marlie van de Wetering rijdt hij naar de klanten om hen gepast advies te geven en om de locatie te beoordelen. Vanuit daar zorgen zij er samen voor dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd, met het beste resultaat als gevolg. “We hebben allebei onze eigen taken en dat zorgt samen voor een mooi geheel.”

Tijdens de gehele periode van aanleg of renovatie van een bodem zijn Hans en Marlie op locatie te vinden. Om het project af te ronden, vindt er altijd een evaluatie plaats. Een tevreden klant als resultaat zien vader en dochter als motivatie om nóg meer bodems aan te leggen.

 

Neem contact met ons op!

Klik hier